Saturday, May 8, 2010

Eatcrack_04 - Power Never Takes A Back Step

Igyekeztem a saját szájízemre megkomponálni a főzetet. Trendi számokkal csapom fel a kottát Jan Driver és Congorock szólamában, majd személyes kedvencem, DJ Barletta munkáját ékeltem az anyagba. Utána német és francia vízekre evezve szórakoztat az elektronikai zene. Rövid időre ugrok át Amerikába a Designer Drugs egy picit régebbi munkájáért, majd gyorsan vissza az öreg kontinensre. Két hasonló hangvételű szám következik a svéd Dada Life újragondolásában, majd egy mókás francia, Mr Flash folytatja a Damascus által megalapozott Közel-Keleti hangvételt Couscous-ával. Végén pedig a jó öreg MEGA vezeti fel a meglepetés számot, Rihanna legfrissebb gyümölcse kissé dubstepesítve.

Power never takes a back step by benkebusto
Jan Driver - Tellyfoam
Congorock - Babylon
Paul D - It's High (Barletta remix)
Computer Juice - Computer Juice (D.I.M. & Tai remix)
Hey Today - Talk To Me (Busy P remix)
Dada Life - Cookies With A Smile
Fischerspooner - The Best Revenge (Designer Drugs remix)
Gravitonas - Kites (Dada Life remix)
Young Rebels & Francesco - Damascus (Dada Life remix)
Mr. Flash - Couscous
The Count and Sinden - MEGA (Harvard Bass remix)
Rihanna - Rudy Boy (TC remix)

2 comments:

  1. "Be peaceful, be courteous, obey the law, respect everyone; but if someone puts his hand on you, send him to the cemetery." /Malcolm X/

    ReplyDelete
  2. "If you have no critics you'll likely have no success." (Malcolm X).

    Vizsgáid letudtával, ha gondolod kölcsönözd ki az életrajzi könyvét (igazán olvasmányos, gyorsan pörgethető és érdekes), hihetsz nekem, annak aki nem igazán kedveli a nyomtatott irodalmat :) a TTK könyvtárban volt bent 2 éve, egy példányban magyarul. 60-70-es években íródott de meglepően modern szövegezése van!

    ReplyDelete