Monday, June 7, 2010

128. nap - Vissza 8

MODERAT - A New Error by BPitch Control
8 nap van hátra és a 9-en már utazok haza. Egyre furább gondolatok törnek elő agyam eddig elveszettnek hitt zugaiból. Elképzelhető, hogy ennek köszönhetően mondatszerkezeteim is egyre szétszórtabbá fognak válnak.

Most mindenből az utolsókat jelentjük be. Ma mondtuk utoljára a buszsofőrnek hogy Santa Cruz-ig kérünk jegyet, ma kértük ki utoljára a completo szendvicset a sulibüfében, ma hallottuk utoljára a golf tanártól, hogy "The peoples from Hungaria" ésatöbbi. Ezer és ezer kimondott "Hasta luego!" (Viszlát!), fura háttérgondolatokkal.

Reggen a campusban minden papírmunkát elintéztünk, komoly bürokrácia van erről már korábban meggyőződhettem. Most is tologatta jobbra-balra az ügyintéző a papírokat. Betti és András holnap sajnos máris utaznak haza, így kötelező volt mindent elintéznünk. Szerencsére azt hiszem sikerrel jártunk. Megvan mindenféle igazolásunk az itt töltött félévről és a sikeres nyelvkurzusról is. Ma volt a golf vizsga, elméleti és gyakorlati része egyaránt. Kellemes kis 4 oldal spanyol kérdés tárult elénk, de korábbi zh-kban ugyanazek voltak kiegészítve pár friss anyaggal. Írtunk sokat, nincs vesztenivaló alapon. Utána következett a tárgy gyakorlati vizsgája, mi Erasmusosok kezdtük és nem tudni a tanár jóhiszeműsége vagy az eleredő eső miatt de hamar rövidre zártuk a témát. Biztos vagyok benne, hogy sikerült teljesítenünk a tárgyat.

Bettinek és Andrisnak kellemes hazaútat, továbbá Bettinek sok pihenést, mialatt Andris beteszi zsákjába az első diplomáját! :) (a többit majd szóban)
Hivatalos teendőim ezzel lezárultak, a héten kellőképpen fogunk elbúcsúzni ebben biztos vagyok!

Múlt pénteken remek fiesztát tartottunk, kilencen buliztunk együtt a Maestro Clave-n. Néhány kép az estről a továbbiakban.

No comments:

Post a Comment