Thursday, January 28, 2010

-2 nap. Pakolgatás

Szombaton 7-kor indul a gépem Pozsonyból, pár órával előtte már ott kell lenni. Tehát a holnapi napom lesz az utolsó, bucsúzkodás 0-24 órában, családtól és barátoktól egyaránt. Mégse mehetek el úgy, hogy se puszi, se pá. :)

Pakolgattam a mai napon, két bőrönd meg egy hátizsák. Gondolnom kellett arra is, hogy ott bizony már 15 fok van napközbe egy hónap múlva már lehet rövidnadrágba fogok lófrálni a strandon. Ami nagy helyet foglal az pár pulóver, ágyhuzat, ágyneműt nem kell vinnem szerencsére mert kint lévő cimborámmal kötöttem egy mindkettőnk számára előnyös bartell üzletet.
A másik bőröndbe pár konyhai eszköz, ne gondoljátok a 400 literes fagyasztót most nem viszem azt majd csak DHL-lel küldik utánam jóanyémék. Törülköző, pár pár cipő, meg amiket elfelejtek... azok itt maradnak. :)

Hátizsákba lesznek az igazi kincseim. A laptom (kb. egyenlő számom zuhanáskor az oxigénpalackkal), telefon töltők meg száz másik drót. Fontos utazótársam még a Jézuskától kapott sötétlila wesc fülhallgatóm, ő mindenképpen jön.
Murphy törvénye, hogy az iphone-omnak sikerült most bemondani az unalmasat. Volt már ilyen, remélem most is sikerült megjavítanom. MP3 megy majd arra vagy másik lejátszóra, de a playlist már összeállt a fejembe.
Komoly tervem, hogy a Frankfurti duty freeben elpuffantom az ösztöndíjamat Haribo 5 kilós gumicukrokra, vagy veszek törlesztőrészletre egy Giorgo párfümöt. :) Hirtelen ennyi jutott eszembe, próbálok majd twitterezni a reptérről ha van wifi.

4 comments:

  1. twitter baszki. de miért is jó nekem a bartell üzlet?

    ReplyDelete
  2. van wi-fi csak nem tudsz majd csatlakozni:D:D tudom én sem tudtam maffia war ozni:D

    ReplyDelete
  3. Gébri: öcsipók olyan faszányos ágyat hagytam neked Pécsen, amilyenbe még életedbe nem feküdtél, plusz hozzá az ágynemü :)

    Gyu: nem ingyenes vagy nem tudtad megkérdezni tört magyarsággal a kódot? :)

    ReplyDelete
  4. nem tudsz is csatlakozni csak valamiért nem működik ja mellesleg remélem lesz egy megjegyzés a tegnapi buliról:D

    ReplyDelete