Monday, March 1, 2010

29-30. nap - Tripla X az pont jó

Kezdésként egy Akkezdet Phiai idézettel szeretnék nyitni (emléket állítva annak, hogy harminc napja vagyok itt), Újonc mester első versszakának nyitása:

"Harminc év az pont jó! Olyan szexi, mer' tripla-X!
Porból lettünk és pornó, a sok túlélés, mi sírbavisz.
Az élet full színpompa, de semmit sem ér kábé,
ha az EKG-m szinkópa,mikor beverek négy kávét
két rummal szinkronba."



Ez a blog bejegyzés lehet kicsit szétszórt lesz és több témába is csak belekapok majd. Eléggé izgatott vagyok egy dolog miatt, amiről írok most itt, de majd részletesen csak később.
Régóta megy az egyezkedés, hogy meglátogatnak a győri cimborák. Hasonló tárgyalássorozatra a Hideg Háború okán volt, forró msn-drótot tartok fent a győri központtal. Mindenféle tervünk volt már és az utazókeret közel sem állt még össze. Ami fix, hogy május 14-én lesz a találkozó Barcelonában. Egyik barátom vörös-kék vérű Barcelona szurkoló, tervei(nk) között szerepel, hogy élőben másik 100 ezer (a Nou Camp fellegvárba majdnem ennyien beférnek) szurkolóval megnézze(ük) a záró fordulót május 16-án. Bonyolult a jegyszerzés, egyes infók szerint a helyszínen is kapni jegyet. Ebbe a témába majd részletesebben bele kell még ásnunk magunkat. Ami viszont igazán felvillanyozott, hogy 4-5 éjszaka eltöltése után Madridba utazunk a tervek szerint. Jelen állás szerint május 20-án érkezünk a városba és hihetetlen egybeesés, 22-én éppen a helyi stadionban, a San Bernabeuban játsszák a Bajnokok Ligája döntőt!!! A mérkőzésre horribilis árban vannak a jegyek, hacsak valamely nagyszülőm nem dönt úgy, hogy végre megnyeri a lottót, akkor csak stadionon kívülről leszünk lélekben a gyepen. Biztos óriási fesztivál lesz az egész városban, bármely két csapat játszik. Nagyobb kedvenc híján az Internek hajrázok, de semlegesként a legjobb az lenne ha valamely spanyol csapat (Barca, Real vagy Sevilla) jutna a döntőbe az igazi fieszta hangulat miatt. Stadion látogatás mindkét városba az alapprogramunk része! Most egyelőre ennyi, még nem tudok semmi fixet csak a dátumokat: május 14-23, amint foglalózzuk a repülőjegyeket azonnal karcolgatok még fel ide dolgokat.

Vasárnap meccseket néztem, mindenfélét, ahol gurult a labda. Skót 120 éves rangadó, Seria A meccsek és végül este a Juventus önmaga által okozott haláltusáját. Könnyen lehet, hogy most úszott el a fontos első 4 hely.
Ma foci gyakorlat volt, számomra inkább gyors korcsolya. A fizika törvényeinek behódolva a teremcipőm úgy csúszott a nedves füvön, mint ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Irányváltoztatások esélytelenek voltak és a fordulataim, mint egy csuklósbuszé...

Mára ennyi, kérem kapcsolja ki! :)

No comments:

Post a Comment