Thursday, April 15, 2010

72-73. nap - Kanyar az egész világ

Amióta sikerült netes elérhetőséget találnom az RTL Klubhoz azóta még a Nap is más íven járja be Galícia egét. Mondhatni mindig ragyog. Nélkülem azóta el sem kezdik a Ruby az elbűvölő szörnyeteg, Mónika-saú, Híradó és Barátok közt program Kánaánt.

Ma egész nap egy futball vonatkozású hír bizdergálta agyamat. Az 1987-ben alapított Lazio futballcsapat Irriducibili nevű szurkolói csoportosulása bejelentette megszűnését. Több megválaszolatlan kérdés merül fel a témában. Az egyértelmű, hogy saját magukat mérgezték meg belülről, illetve részben egy másik csoportosulás nyomta szét őket. A tagokat folyamatosan börtönözték be, nagyon ellentmondásos megnyilvánulásaik voltak. Egyrészről neonáci/fasiszta rigmusokat kántáltak, másrészről több jótékonysági kezdeményezéseik egyedülállóak a futball szurkolói klubok történetében. Lesz még fejlemény ebben az ügyben, leghamarabb vasárnap! Lazio-Roma az egész Stadio Olimpico egy nagy kanyar lesz. :)

Tegnap vacsorázni hívtak minket török cimboráink. 22:00 órától megnéztük a Deportivo la Coruna Barcelona-i vendégjátékát, amin igazolódott az országos hazai, sima 3-0. Mire odaértünk vendéglátóinkhoz addigra a lengyel csajok felfaltak mindent...

Holnap jön édesanyám és keresztanyám valószínűleg keveset vagy semennyit nem fogok keddig blogolni. Bejárom velük a környéket, amit tudunk megnézünk. Addig is vadul fohászkodjon mindeki Odin germán istenhez, hogy kellemes időjárás legyen itt tartózkodásuk alatt.

Ma se maradjunk nótaszó nélkül, Busy P kongatja meg a skót dudákat még időszámításunk előttről:

4 comments:

  1. szerencsédre már hat évesen elolvastam a viking mítoszokat, így el tudom mondani neked, hogy nem Odin felelős az időjárásért, hanem Freyr (akinek egyszer a házában laktam, de ez egy másik történet)

    ReplyDelete
  2. háppf, 6 évesen még a fogad nem nőtt ki nem hogy olvasni tudtál volna :). Amúgy a gugli csaphatott be engem galád módon. Editálnod kéne az összes viking mítosszal foglalkozó oldalt nehogy még egyszer ilyen előfordulhasson :)

    érdekelne a "másik történet", meg kérlek pontozd hogy mennyire lesz jó ez a Busy P - Pedrophilia élőben :)

    ReplyDelete
  3. lehet, hogy a fogam nem nőtt ki, de mondom oda-vissza fújtam a görög meg viking mítoszokat
    az a történet úgy volt, hogy tavaly voltam pszichológus táborban (ne röhögj ki, naggyon jó volt), és a házakat skandináv istenekről nevezték el - így kerültem oda
    ez a szám élőben csillagos ötös lesz, csak emlékezni nem fogok rá

    ReplyDelete
  4. nem nevetlek ki, volt lakótársam, Andris építész alkotótáborban volt és elmondása szerint meztelen nőt kellett rajzolniuk élő modellről. :D megjegyzem ez a skandi istenek után elnevezni házakat kicsit Sheldon Cooper-es :P. Exit-en ott leszek én krónikásnak, nem szeretném ha kimaradna a 4 nap, mint Ozzy Osbournenak a 80-as évek :D

    ReplyDelete