Monday, February 22, 2010

23. nap - Hétfői gondolatok

Dusty Kid - Cowboys by quartzpop-1

Az időjárás kiszámíthatatlan erre felé. A hőmérő masszívan 10-15 fokot mutat, de gondolja magát két felhő, kommunába tömörülnek és érkezik egy kellemes zuhé. Ez a zuhogás tart 10-20 percig, majd újra kisüt a nap. A bőröndjeim darabja 15 kiló lehetett és helyhiány okán otthon maradt az esernyőm. Ennek ajándéka, hogy napjában 2-szer sikerül eláznom. Egyszer mikor megyek suliba, másodszor mikor onnan hazatartok. Persze az már Murphy törvénye, hogy a napos időszak mindig akkor következik be, mikor fedél alatt vagyok.

Ma óriási agymenést tartottunk cimborámmal miközben kondizást imitáltunk. Lehetséges kirándulási célpontokat rágtuk át. Madrid, Barcelona, Sevilla, Lisszabon, Gibraltár és Marokkó szerepel az esélyesek között. Lisszabon útba esik Gibraltárba menet, ha meg már ott van az ember akkor csak átmegy Afrikába. Jártam már Marokkóban, bár az nyaralás volt és Marrakechnél északabbra nem mentünk. Van egy magyar srác szintén Pécsről, aki Salamancában tanul, ő is invitált minket. Majd, ahogy melegedik az idő és fogy a pénzem (a kettő között nincs szoros összefüggés) tisztábban fogom látni utazgatási lehetőségeimet.

Holnap Bajnokok Ligája, játszik a Barcelona is Stuttgartban. Az egész országban (ez alól kivétel a főváros környéke) komálják a katalán élcsapatot, megnézzük mi is a meccset. Ma éppen volt foci III. órán is. Közel két órán át zsibbadt az agyam a spanyol nyelven kommentált falra vetített diáktól. Szerdán lesz gyakorlat is, előzetes annyit lehet tudni, hogy 11 a 11 elleni játék lesz. Két lehetőségem van, vagy támadó középpályásként komponálok vagy balbekkből lesz terror a csatárokra. Várom már, biztos jó móka lesz! Azért érdemes a többieknek TB-kártyát hozni :).



Múltkor elfelejtettem linket adni a Portóban készült képekhez. Csináltam közel 80-at.
---> ITT! <--- megtalálhatóak!

1 comment: